Controller vacatures

Overzicht van nieuws, interviews, rapporten en video's voor controllers

 • ‘Maak bij finance onderscheid tussen beheren en ondernemen’

  ‘Maak bij finance onderscheid tussen beheren en ondernemen’

  Bron: CMWeb - 20-07-2020
  Twee golfbewegingen komen in het huidige tijdsgewricht bijeen, ziet Bob de Wit, Hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en oprichter van Strategy Works: kortetermijncrisismanagement en lange termijn digitale vooruitgang. ‘Richt op basis daarvan je finance organisatie in.’
 • Een project; een recept voor ongelukken!

  Een project; een recept voor ongelukken!

  Bron: Rob van Erp en Wim Pauw - 15-07-2020
  Uit talloze onderzoeken blijkt steeds weer dat slechts 20-30% van de IT-projecten slaagt, een even zo groot percentage  faalt sowieso en de uitkomst van het overige percentage projecten wordt betwist. Voor een op zichzelf staand project zijn de risico’s vaak nog wel goed in kaart te brengen. Maar zeker als er  diverse projecten gelijktijdig lopen, is risicomanagement een flinke uitdaging. Alle projecten kunnen immers ook onderling weer invloed  op elkaar hebben, waardoor er mogelijk nieuwe risico’s ontstaan.
 • Cover Studie & Werk 2020

  Studie & Werk 2020

  Rapport van SEO Economisch Onderzoek - 14-07-2020
  Persoonskenmerken hangen in mindere mate samen met de startpositie van afgestudeerde hbo’ers en wo’ers dan de gevolgde opleiding. Toch pakt de overgang naar de arbeidsmarkt voor bepaalde groepen afgestudeerden gunstiger uit. Zo vinden oudere afgestudeerden, uitwonende afgestudeerden en afgestudeerden met relevante werkervaring eerder een substantiële baan.
 • Dashboard, modegril of essentieel?

  Dashboard, modegril of essentieel?

  Bron: Blog Frans de Vos op CM Web - 13-07-2020
  In de dagelijkse praktijk van Finance waarin ik actief ben zien we een steeds grotere belangstelling voor dashboards. Ondernemers, managers en bestuurders zoeken een ‘kompas’ waarmee zij hun organisaties in breed perspectief kunnen monitoren op realtime basis en waarmee ze tijdig kunnen bijsturen.
 • Wat doet thuiswerken met je?

  Wat doet thuiswerken met je?

  Video van ONVZ - 09-07-2020
  Geeft thuiswerken mentale klachten en wat kun je er aan doen? Tom Jessen in gesprek met psycholoog Elze Versteeve en Bas Habets, Corporate Healthmanager bij ONVZ. Met thuiswerktips
 • Top 10 meestgelezen publicaties in de Expertbibliotheek

  Top 10 meestgelezen publicaties in de Expertbibliotheek

  Bron: Expertbibliotheek - 08-07-2020
  Een mijlpaal voor Expertbibliotheek, de 2000e publicatie is opgenomen. Expertbibliotheek, een initiatief van CareerGuide, wil voor de finance, risk en compliance professionals in de financiële sector, alle expertise bundelen. Rapporten, onderzoeken, papers en long reads zijn opgenomen rondom vakinhoudelijke onderwerpen. Naast relevantie, is vrije toegankelijkheid een voorwaarde!
 • Cover Nederland na corona in vier scenario's

  Nederland na corona in vier scenario's

  Rapport van ABN AMRO Bank - 08-07-2020
  De winnaars van morgen zijn de bedrijven en instanties die flexibel kunnen inspelen op onverwachte gebeurtenissen of, nog beter, die een robuuste langetermijnstrategie weten te formuleren. In dit rapport wordt de toekomst verkend aan de hand van vier alternatieve werelden: Vrijheid voor de sterken, Open hightech-gemeenschap, De eigen staat en De beschermde staat.
 • Cover Are you reframing your future or is the future reframing you?

  Are you reframing your future or is the future reframing you?

  Rapport van EY - 08-07-2020
  By understanding the forces shifting the world’s tectonic plates, leaders can take an approach that works back from a vision of the future to create scenarios for growth beyond the COVID-19 pandemic, using them to set an action agenda today. In short, EY Megatrends can help you reframe the future of your organization and build competitive advantage in a better post-pandemic world.
 • CFO moet naast exploiteren ook exploreren

  CFO moet naast exploiteren ook exploreren

  Bron: Executive Finance - 07-07-2020
  Het continu verbeteren van de exploitatie is in het huidige tijdsgewricht niet meer genoeg, stelt strategieadviseur Michael van Everdingen. “Je loopt daarmee de kans om in het gunstigste geval heel efficiënt je dood tegemoet te gaan.” In het huidige digitale tijdsgewricht doet een CFO er verstandig aan om zich als een strategisch financieel leider nadrukkelijk ook te richten op exploratie van nieuwe businessmodellen.
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Controlcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956